The smart Trick of Watches for gifts That Nobody is Discussing

Wiki Article

Η εποχή των επώνυμων ρολογιών φέρνει μαζί τη μαγεία της αιώνιας κομψότητας και την αίσθηση της απόλυτης αρτιότητας στην ωρολογοποιία. Κάθε χρονιά, ο κόσμος των ρολογιών εξελίσσεται και επαναπροσδιορίζει τις τάσεις του.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή με τη χρήση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Καλώς όρισες! Παρακαλούμε αποκάλυψέ μας άλλη μία πληροφορία για σένα

Κρεμαστά Δαχτυλίδια Σταυροί Σκουλαρίκια Βραχιόλια Βέρες Μονόπετρα Φυλαχτά Παραμάνες Καρφίτσες

Αυτά τα μοντέλα εμπνέονται από κλασικές σχεδιαστικές γραμμές και λεπτομέρειες που είναι χαρακτηριστικές των παλαιότερων ρολογιών του οίκου, ενώ παράλληλα ενσωματώνουν τεχνολογικές και μηχανικές βελτιώσεις που προσφέρουν ανώτερη απόδοση και αξιοπιστία.

Πολλά από αυτά είναι διάσημα για το τετράγωνο σχήμα τους.

Εδώ είναι μερικά παραδείγματα μοντέλων ρολογιών που ενσωματώνουν τις επισημάνσεις και τις τάσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω:

Συχνά, λόγω του πάθους αλλά και της ειδικότητάς μας στους πολύτιμους λίθους, το κόσμημα ξεκινά από τον ίδιο τον πολύτιμο λίθο. Εφόσον οι ειδικοί γεμολόγοι μας επιλέξουν σχολαστικά τον λίθο, αναλύουμε τα χαρακτηριστικά του και επιλέγουμε το είδος κοσμήματος που ταιριάζει στον λίθο αυτό με βάση την εμφάνιση αλλά και την χρηστικότητα.

Τα γυναικεία κοσμήματα αποτελούσαν ανέκαθεν ένα παγκόσμιο μέσο έκφρασης ομορφιάς, καλαισθησίας, στυλ αλλά και απαράμιλλης πολυτέλειας και γοητείας.

Μια γαλλική εταιρεία ιδιαίτερα γνωστή, ως η προτίμηση πολλών διάσημων. Διακρίνεται για τα απλά αλλά φίνα της σχέδια και κυρίως για το ότι χρησιμοποιεί ρωμαϊκούς αριθμούς στα καντράν των ρολογιών.

Σταμάτα να ψάχνεις μονίμως τα κλειδιά σου μέσα στην τσάντα ή τον χαρτοφύλακά σου! Επίλεξε τώρα το κατάλληλο μπρελόκ κλειδιών, για το σπίτι ή το εξοχικό σου, και δεν πρόκειται να ξαναχάσεις χρόνο στην αναζήτηση τους. Αποτελεί άλλωστε και κόσμημα στα χέρια σου, όταν πετάγεσαι για έναν γρήγορο καφέ ή για ψώνια. Όλα τα μπρελόκ μας διαθέτουν κρίκο μονό ή διπλό, για την τοποθέτηση των κλειδιών σου και ιδιαίτερα σχέδια που το διακοσμούν. Επίλεξε μπρελόκ για δώρα που κάνουν τη διαφορά! Το μπρελόκ αποτελεί μια όμορφη λύση για δώρο στο σύντροφό σου ή σε συνεργάτη σου. Χάρισε στο κορίτσι των ονείρων σου ένα όμορφο τα κλειδιά του σπιτιού σου με το πιο κομψό αξεσουάρ και σηματοδότησε έναν καινούργιο κύκλο στη ζωή Δώρα για τον γάμο σου.

Αυτά φοριούνται είτε στον καρπό είτε πιο ψηλά στον βραχίονα του χεριού. Υπάρχουν επίσης και τα βραχιόλια βέργες που είναι χειροπέδες δίχως άνοιγμα ούτε κούμπωμα και περνούν στον καρπό από την άκρη του χεριού μας.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΓΟΡΩΝ    ΤΑΜΕΙΟ Ο υπολογισμός μεταφορικών εξόδων αν υπάρχουν θα γίνει στην σελίδα του checkout

Μία κατηγορία των Ασημένια κολιέ παιδικών κοσμημάτων αποτελούν οι παραμάνες. Οι παραμάνες αποτελούν ένα τρυφερό κόσμημα για νεογέννητα αλλά και για μικρά παιδιά. Είναι μοντέρνες και κλασσικά σχεδιασμένες με ιδιαίτερες συνθέσεις που είναι σίγουρο ότι θα σε εντυπωσιάσουν. Παραμάνες για να να σε εντυπωσιάσουν Εμείς στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, Ασημένια βραχιόλια σας παρέχουμε παραμάνες σε ένα μεγάλο εύρος τιμών, και για εσάς που έχετε τη δυνατότητα να ξοδέψετε λίγα χρήματα παραπάνω για κοσμήματα που πραγματικά αξίζουν, γιατί είναι πολύ ιδιαίτερο. Βέβαια έχουμε λύσεις και για εσάς που αναζητάτε κάτι πιο οικονομικό. Φυσικά, και στις δύο περιπτώσεις αυτό που έχει σημασία είναι η ποιότητα.

Report this wiki page